Brun utan sol.

Brun Utan Sol - Såhär gör du det snyggt

För det första måste man skrubba hela kroppen riktigt noga innan du applicerar Brun utan sol. Många slarvar med det och tror att det är överdrivet, men om du slarvar med underarbetet så kommer du att få ett fult resultat. Skrubba med skrubbvante och helst även med någon peelingprodukt. Skrubba med cirkulerande rörelser och inte bara fram och tillbaka.

När du är säker på att du har skrubbat dig jämnt över hela kroppen, så handdukstorkar du kroppen och applicerar Brun utan sol direkt. Du ska inte smörja in dig med någon annan lotion precis innan du använder Brun utan sol, även om vissa påstår det.


Använd helst inte skyddshandskar när du applicerar Brun utan sol, eftersom det då är svårare att känna om man är jämnt insmord överallt. Du kan pausa mitt i och tvätta händerna om du är rädd för att få färgade handflator, men det brukar räcka att man gör det efteråt.

 

(Om det är en airbrushprodukt du har, så måste du ändå massera in den med händerna. Att du bara skulle spraya utan att fördela den med händerna har jag svårt att tro.)

Börja applicera Brun utan sol på ena foten och underbenet, och sedan upp på låret och rumpan. Gör samma för andra benet. Massera in produkten med cirkulerande rörelser och se till att du smörjer överallt. Glöm inte att smörja tårna och mellan tårna. Trampa ned foten när du smörjer in brun utan sol vid hälsenan så att den inte blir randig. Om du tror att du fått för mycket på knäna så kan du trycka en bit toapapper mot knäna för att suga upp överskottet, men om du har skrubbat dig ordentligt innan, så är det ingen fara med varken knän eller armbågar.


Du ska inte ta för lite av produkten så att du nästan smörjer torrt, för då kommer du inte att få tillräckligt på vissa fläckar, och då du blir flammig. Du ska liksom känna dig riktigt insmord.

Sedan kan du fortsätta med bålen och ryggen, men smörj inte i armhålorna. Applicera på armarna t.o.m. handlederna, men vänta med händerna. Se till att du smörjer ordentligt på det ljusa skinnet på armarnas undersida. För armbågarna gäller samma sak som för knäna.

 

Nu lägger du brun utan sol i ansiktet, halsen och i nacken. Var försiktig med hårfästet och ögonbrynen, men lämna inte en vit kant heller.

Om du inte redan har gjort det en omgång, så är det dags att tvätta händerna nu. Brun utan sol-färgade handflator är ingen hit.

Slutligen ska du ha brun utan sol på dina händer, och det gör du med hjälp av en bomullsrondell eftersom du ju varken kan ha handskar på dig eller tvätta händerna efteråt. Det är svårt med händer, och de syns dessutom väldigt mycket, så det är viktigt att det blir bra. För det första ska du inte ha nariga händer, utan det måste vara i god kondition. Många tror att det är omöjligt att få Brun utan sol snyggt på händerna, men det är inte särskilt svårt.

Har du en sprayprodukt så sprayar du brun utansol på handen och drar sedan ut produkten med bomullsrondellen, har du en crémeprodukt tar du en klick créme på bomullen och applicerar. Utgå från handryggen och dra ut produkten på fingrarna, och på sidorna av fingrarna. Glöm inte att hålla fingrarna böjda så att det kommer brun utan sol mellan vecken på knogarna; det blir randigt annars.


Kommentarer
Postat av: Eric

Tack som Fan Malin, nu vet jag äntligen hur jag gör!:D<3

2011-08-09 @ 01:06:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0